error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Gevel is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Zaandam.

Meer weten over Administratiekantoor De Gevel uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Gevel neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor De Gevel bestaat al sinds 01-02-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34241799. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Vele accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Gevel
  • Poelenburg 454, 1504NW, Zaandam
  • 020 2221455
  • www.degevel.com
  • info@degevel.com
Branche
Boekhouder
KVK
34241799
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders