Administratiekantoor De Buizerd is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Voorschoten.

Meer weten over Administratiekantoor De Buizerd uit Voorschoten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor De Buizerd neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor De Buizerd bestaat al sinds 01-09-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28065207. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.