error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor de Borg is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van Posterholt.

Meer weten over Administratiekantoor de Borg uit Posterholt? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor de Borg kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor de Borg bestaat al sinds 10-10-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14106474. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor de Borg
Branche
Boekhouder
KVK
14106474
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders