Administratiekantoor de Borg is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de regio van Posterholt laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor de Borg uit Posterholt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor de Borg kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor de Borg is geopend op 10-10-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14106474. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.