error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor de Bongerd is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Burgh-Haamstede.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor de Bongerd uit Burgh-Haamstede. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor de Bongerd regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor de Bongerd is geopend op 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 20136824. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor de Bongerd
Branche
Boekhouder
KVK
20136824
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders