Administratiekantoor de Bongerd is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van Burgh-Haamstede laat je jouw details achter in het formulier.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor de Bongerd is opgericht in 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20136824. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratiekantoor de Bongerd uit Burgh-Haamstede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor de Bongerd doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.