error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Boer is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Leeuwarden.

Meer weten over Administratiekantoor De Boer uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Boer doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor De Boer bestaat al sinds 01-07-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 56034717. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor De Boer
  • Hiddemastate 36, 8925BA, Leeuwarden
  • 058 2662664
Branche
Boekhouder
KVK
56034717
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders