Administratiekantoor De Boer is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Leeuwarden.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Boer is opgericht in 01-07-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56034717. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Boer uit Leeuwarden. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor De Boer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.