Ontdekken wat Administratiekantoor De Boekhouding of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Assen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Boekhouding uit Assen. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor De Boekhouding kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Over deze accountant

Administratiekantoor De Boekhouding bestaat al sinds 24-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59813180. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.