error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor De Boekerij of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Ter Aar.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor De Boekerij uit Ter Aar. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor De Boekerij doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor De Boekerij bestaat al sinds 07-07-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 28091398. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor De Boekerij
  • M. Robertzstraat 2, 2461RX, Ter Aar
  • 0172 602128
Branche
Boekhouder
KVK
28091398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-07-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders