error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor De Bloois is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Rozenburg.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Bloois uit Rozenburg. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor De Bloois neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor De Bloois is geopend op 01-04-1969 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24217612. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor De Bloois
  • Merwedepad 31, 3181EK, Rozenburg
  • 0181 212256
Branche
Boekhouder
KVK
24217612
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1969
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders