error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor de Best of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Katwijk.

Meer weten over Administratiekantoor de Best uit Katwijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor de Best regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor de Best is opgericht in 01-07-1980 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 28038912. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor de Best
  • Doggersbank 25, 2221WH, Katwijk
  • 071 4027998
Branche
Boekhouder
KVK
28038912
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders