Administratiekantoor De Basis is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Sliedrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor De Basis uit Sliedrecht. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor De Basis kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor De Basis bestaat al sinds 01-07-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 58336672. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.