error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Damen is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de buurt van Groningen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Damen uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Damen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Damen is geopend op 20-01-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02052997. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Damen
  • Nicolaas Beetsstraat 85, 9721RL, Groningen
  • 050 5269653
Branche
Boekhouder
KVK
02052997
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders