Administratiekantoor Damen is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Groningen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Damen bestaat al sinds 20-01-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 02052997. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Damen uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Damen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.