Administratiekantoor D.A.B. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in Heerlen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor D.A.B. uit Heerlen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor D.A.B. kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor D.A.B. bestaat al sinds 15-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 14044775. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.