error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor D.A.B. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Heerlen.

Meer weten over Administratiekantoor D.A.B. uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor D.A.B. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor D.A.B. bestaat al sinds 15-01-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14044775. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor D.A.B.
  • Italiëlaan 129, 6414TN, Heerlen
  • 045 5216335
Branche
Boekhouder
KVK
14044775
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
15-01-1991
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders