error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor D. Verheijen is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Wernhout laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor D. Verheijen uit Wernhout? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor D. Verheijen regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor D. Verheijen bestaat al sinds 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20135804. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor D. Verheijen
  • Kleine Heistraat 16K035, 4884ME, Wernhout
  • 076 5640725
  • dverheijen@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20135804
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders