error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor D. van Valen is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van accountants in Dordrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor D. van Valen uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor D. van Valen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor D. van Valen is opgericht in 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24371483. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor D. van Valen
  • Dubbelsteynlaan Oost 228, 3319EH, Dordrecht
  • 078 6213699
Branche
Boekhouder
KVK
24371483
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders