error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor D. Roos is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor D. Roos uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor D. Roos kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor D. Roos is geopend op 01-08-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27269377. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor D. Roos
  • Louis Davidsstraat 771, 2551EW, 's-Gravenhage
  • 06-45354612
  • www.roos-partners.nl
  • info@roos-partners.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27269377
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders