error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor D. Laverman of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van St.-Jacobiparochie laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor D. Laverman is geopend op 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 1070602. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor D. Laverman uit St.-Jacobiparochie? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor D. Laverman neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Administratiekantoor D. Laverman
  • Gerben van Tuinenstraat 41, 9079MH St.-Jacobiparochie
  • 0518 491243
Branche
Boekhouder
KVK
1070602
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders