error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor C.P. van der Linden of een andere accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie experts in de omgeving van Alblasserdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor C.P. van der Linden uit Alblasserdam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C.P. van der Linden doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor C.P. van der Linden is opgericht in 01-09-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 23064222. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor C.P. van der Linden
  • Vinkenpolderweg 40, 2952AV, Alblasserdam
  • 0184 618750
  • clinden@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23064222
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders