error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Costongs of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Berg en Terblijt.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Costongs uit Berg en Terblijt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Costongs regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Costongs is opgericht in 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14127699. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Costongs
Branche
Boekhouder
KVK
14127699
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders