error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Continue is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Meer weten over Administratiekantoor Continue uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Continue kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Continue bestaat al sinds 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 59597445. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Continue
  • Luchthavenweg 81024, 5623EX, Eindhoven
  • 040 2871001
  • www.acontinue.nl
  • info@acontinue.nl
Branche
Boekhouder
KVK
59597445
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders