error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Condor of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Almelo.

Meer weten over Administratiekantoor Condor uit Almelo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Condor neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Condor is geopend op 13-02-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 08143702. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Condor
  • De Condor 25, 7609HA, Almelo
  • www.kubus.nl
  • almelocentrum@kubus.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08143702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-02-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders