error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Compurad is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in Middelburg laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Compurad uit Middelburg. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Compurad kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Compurad bestaat al sinds 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 22050133. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Compurad
Branche
Boekhouder
KVK
22050133
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders