Administratiekantoor Compa is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Nieuwerkerk ad IJssel laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Compa bestaat al sinds 20-03-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 68367511. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor Compa uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Compa kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.