error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Comas is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Hoogblokland laat je jouw details achter in het formulier.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Comas bestaat al sinds 01-07-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 23071809. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Comas uit Hoogblokland? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Comas neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Comas
  • Pinksterbloemstraat 15, 4221LN Hoogblokland
  • 0183 561235
Branche
Boekhouder
KVK
23071809
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders