error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Comas of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de regio van Hoogblokland laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Comas uit Hoogblokland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Comas regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Comas is opgericht in 01-07-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23071809. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Comas
  • Pinksterbloemstraat 15, 4221LN, Hoogblokland
  • 0183 561235
Branche
Boekhouder
KVK
23071809
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders