Administratiekantoor Cohen is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Enschede.

Meer weten over Administratiekantoor Cohen uit Enschede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Cohen regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor Cohen is geopend op 01-07-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 6091374. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.