error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Cohen of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in Enschede laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Cohen uit Enschede. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Cohen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Cohen is geopend op 01-07-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 06091374. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Cohen
Branche
Boekhouder
KVK
6091374
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders