error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Coheco is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Schoonebeek laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Coheco uit Schoonebeek. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Coheco neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Coheco is opgericht in 01-02-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 65284658. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Coheco
  • Flintenpad 59, 7761AR, Schoonebeek
  • 06-12245469
  • www.coheco.nl
  • info@coheco.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65284658
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders