error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Cobra is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in Lelystad laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Cobra uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Cobra kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Cobra bestaat al sinds 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 39097024. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Cobra
Branche
Boekhouder
KVK
39097024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders