error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C.N.R. Majoor is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Diemen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C.N.R. Majoor uit Diemen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor C.N.R. Majoor kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor C.N.R. Majoor is geopend op 15-10-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33263357. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor C.N.R. Majoor
  • Meerkoet 373, 1113EC, Diemen
  • 020 6951387
Branche
Boekhouder
KVK
33263357
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders