error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor C.M. Hartog of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Schoonhoven laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C.M. Hartog uit Schoonhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor C.M. Hartog kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor C.M. Hartog is opgericht in 01-06-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24398588. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C.M. Hartog
  • Vlierstraat 42, 2871RR, Schoonhoven
  • 06-10691138
Branche
Boekhouder
KVK
24398588
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders