error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C.L.J. Kemper is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Alblasserdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C.L.J. Kemper uit Alblasserdam. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor C.L.J. Kemper neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor C.L.J. Kemper bestaat al sinds 01-05-1969 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 23034080. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor C.L.J. Kemper
Branche
Boekhouder
KVK
23034080
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1969
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders