error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Cleo is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountants in Helmond laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Cleo uit Helmond? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Cleo kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Cleo bestaat al sinds 06-11-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17149752. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Cleo
Branche
Boekhouder
KVK
17149752
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-11-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders