error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Claassen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de buurt van Bovenkarspel.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Claassen uit Bovenkarspel. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Claassen kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Claassen is opgericht in 08-11-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 70063958. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Claassen
Branche
Boekhouder
KVK
70063958
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-11-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders