error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor CKK is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Kerkenveld.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor CKK uit Kerkenveld. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor CKK kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor CKK is opgericht in 01-09-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04065303. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor CKK
  • Ten Hoevestraat 17, 7926AA, Kerkenveld
  • 0528 361580
  • a.ckk@kpnplanet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04065303
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders