error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C.J.G. Vogels is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Rosmalen.

Meer weten over Administratiekantoor C.J.G. Vogels uit Rosmalen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C.J.G. Vogels doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor C.J.G. Vogels is geopend op 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17250674. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C.J.G. Vogels
  • Prinses Margrietstraat 2, 5246XS, Rosmalen
  • 073 6443820
Branche
Boekhouder
KVK
17250674
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders