error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor C.J. Visser of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Den Oever.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C.J. Visser uit Den Oever. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor C.J. Visser kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor C.J. Visser bestaat al sinds 01-10-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37092558. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C.J. Visser
  • Gemeenelandsweg 88, 1779GC, Den Oever
  • 0227 593273
Branche
Boekhouder
KVK
37092558
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders