error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor "Cimarad" of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie specialisten in de regio van Kamperland laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor "Cimarad" uit Kamperland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor "Cimarad" regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor "Cimarad" is opgericht in 01-10-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 22030514. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "Cimarad"
  • Soelekerkestraat 7, 4493BS, Kamperland
  • 0113 376004
  • cmaat@zeelandnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
22030514
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders