Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV uit Amsterdam. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV is opgericht in 01-05-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 30180710. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.