error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Amsterdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV uit Amsterdam. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV is geopend op 01-05-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30180710. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Ch.S. Wong & Partner BV
  • Geldersekade 117, 1011EN, Amsterdam
  • 020-6249336
Branche
Boekhouder
KVK
30180710
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders