error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Chris Wijgand is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Dinteloord.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Chris Wijgand uit Dinteloord. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Chris Wijgand neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Chris Wijgand bestaat al sinds 01-10-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 17108015. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Chris Wijgand
Branche
Boekhouder
KVK
17108015
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders