Administratiekantoor Chanderdew is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Hoorn.

Meer weten over Administratiekantoor Chanderdew uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Chanderdew kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Chanderdew bestaat al sinds 04-02-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 36049878. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.