error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Certa of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Lelystad.

Meer weten over Administratiekantoor Certa uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Certa neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Certa bestaat al sinds 01-09-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 61317616. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Certa
Branche
Boekhouder
KVK
61317616
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders