error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Centiem is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Dronten.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Centiem uit Dronten. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Centiem kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Centiem is opgericht in 13-03-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 57455996. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Centiem
  • De Dieze 34, 8253PS, Dronten
  • 06-11537212
  • www.Centiem.nl
  • info@centiem.nl
Branche
Boekhouder
KVK
57455996
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders