error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Ceelen V.O.F. of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van accountants in de regio van Heerlen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Ceelen V.O.F. uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Ceelen V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Ceelen V.O.F. bestaat al sinds 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14047641. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ceelen V.O.F.
  • Jan Campertstraat 9C-Mill, onde, 6416SG, Heerlen
  • 045 5660251
  • www.ceelen-vof.nl
  • info@ceelen-vof.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14047641
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders