error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Cedent V.O.F. of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Eindhoven.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Cedent V.O.F. uit Eindhoven. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Cedent V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze accountant

Administratiekantoor Cedent V.O.F. is opgericht in 01-02-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 17097108. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Cedent V.O.F.
  • Leenderweg 26, 5615AA, Eindhoven
  • 040 2121087
Branche
Boekhouder
KVK
17097108
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1997
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders