Erachter komen wat Administratiekantoor Cedeka of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Cedeka is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24298876. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Cedeka uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Cedeka kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.