error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C.D. is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Lunteren.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor C.D. uit Lunteren. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor C.D. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor C.D. is geopend op 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 09210941. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor C.D.
  • Dorpsstraat 265, 6741AJ, Lunteren
  • 0318 483501
Branche
Boekhouder
KVK
09210941
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders