error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Carma is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Lisse.

Meer weten over Administratiekantoor Carma uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Carma doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Carma is geopend op 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 67040241. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Carma
  • Willem-Alexanderplein 21, 2161SN, Lisse
Branche
Boekhouder
KVK
67040241
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders