Administratiekantoor Carma is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountancy kantoren in Lisse laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Carma bestaat al sinds 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 67040241. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Carma uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Carma kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.