error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor C. W. van der Hoek of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Maassluis laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C. W. van der Hoek uit Maassluis. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor C. W. van der Hoek kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor C. W. van der Hoek bestaat al sinds 01-06-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24336493. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor C. W. van der Hoek
  • Dr Albert Schweitzerdr 293, 3146AP, Maassluis
  • 010-5914418
Branche
Boekhouder
KVK
24336493
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders