error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. van Hommelen is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes in te zien van boekhoud ondernemers in Tilburg laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C. van Hommelen uit Tilburg. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor C. van Hommelen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor C. van Hommelen bestaat al sinds 01-08-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 18028066. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor C. van Hommelen
  • Hoge Witsiestraat 20, 5045JZ Tilburg
  • 013 4553409
  • c.vanhommelen@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
18028066
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders