error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. van Hommelen is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Tilburg.

Meer weten over Administratiekantoor C. van Hommelen uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C. van Hommelen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor C. van Hommelen is opgericht in 01-08-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 18028066. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C. van Hommelen
  • Hoge Witsiestraat 20, 5045JZ, Tilburg
  • 013 4553409
  • c.vanhommelen@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
18028066
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders