error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor C. van der Dussen of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in Nieuwerkerk ad IJssel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor C. van der Dussen uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor C. van der Dussen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor C. van der Dussen is opgericht in 01-01-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 29030575. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor C. van der Dussen
  • Westringdijk 32, 2913LK Nieuwerkerk ad IJssel
  • 0180 314990
  • www.easyonwheels.nl
  • info@administratiekantoordussen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29030575
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders