error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. van der Dussen is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Nieuwerkerk ad IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor C. van der Dussen uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor C. van der Dussen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor C. van der Dussen bestaat al sinds 01-01-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 29030575. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C. van der Dussen
  • Westringdijk 32, 2913LK, Nieuwerkerk ad IJssel
  • 0180 314990
  • www.easyonwheels.nl
  • info@administratiekantoordussen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29030575
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders