error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor C. Poldermans of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Assendelft laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor C. Poldermans uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor C. Poldermans kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor C. Poldermans bestaat al sinds 28-02-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 52154661. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor C. Poldermans
  • Witte Ring 133, 1567CG, Assendelft
  • 06-24361212
Branche
Boekhouder
KVK
52154661
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders