error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. Mulder is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Leeuwarden.

Meer weten over Administratiekantoor C. Mulder uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor C. Mulder kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor C. Mulder is geopend op 08-04-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01096210. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor C. Mulder
  • Nieuwestad 21, 8911CG, Leeuwarden
  • 058 2169435
  • www.cmulder.nl
  • info@cmulder.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01096210
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-04-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders